Zorg

Zorg: Wanneer kunt u bij ons wonen?

Wanneer u een indicatie heeft voor een verpleeghuis komt u in aanmerking voor het wonen in Jacobahof Zorgvilla. Onze bewoners hebben een ZorgZwaartePakket (ZZP) 4 of hoger.

Met deze indicatie voor verpleeghuiszorg wordt via het Persoons Gebonden Budget de zorg door u ingekocht bij Jacobahof Zorgvilla. Met het, door de overheid beschikbaar gestelde, budget koopt u de zorgcomponent dus bovenop de huisvesting en service bij ons in.

Dit vormt gezamenlijk het totaaltarief dat benodigd is om onze 24-uurs onderscheidende verpleeghuiszorg aan u te kunnen leveren.

U wordt niet ‘geleefd’ door personeel dat alleen tijd heeft tijdens standaard rondes. Wij stemmen de zorg en ondersteuning op u af. U staat centraal in de dienstverlening. Hiertoe gebruiken we vormen van slimme meldingsapparatuur. Bijvoorbeeld een persoonsalarm systeem dat u kunt inschakelen als u een medewerker wilt zien of hulp nodig heeft.

Als u intensievere zorg nodig heeft kunnen we dat nog verder uitbreiden zodat voor u zorg altijd dichtbij is. Dat geeft een veilig gevoel.

Door de kleinschalige opzet van onze zorg wordt deze op een zeer persoonlijke manier geboden. Zo werken wij met een vast team van uitermate gekwalificeerde en betrokken medewerkers die speciaal voor de zorgvilla geselecteerd zijn. De zorg wordt gedurende 24 uur gegeven door een professioneel team van verzorgende en verpleegkundigen, waarbij het accent ligt op liefdevolle en respectvolle zorg.

Dagbesteding / groepsbegeleiding en 24-uurstoezicht

Wij zijn een voorziening met 24-uurs zorg. Onze dagbesteding is gericht op zowel individuele als op groepsgerichte activiteiten. We streven ernaar zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen en interesses van onze bewoners en deze tot zijn recht te laten komen.

Bewoner meneer jacobahof zorgvilla oostvoorne
Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie

Chris Peters
Chris Peters
2021-12-25
Zo zou zorg overal moeten zijn! verdienen ouderen
Monique Van Rooijen
Monique Van Rooijen
2020-08-19
Zo blij met en trots op het personeel van de Jacobshof. Mijn oma van 96 jaar wordt hier supergoed verzorgd. Echt complimenten zeker in deze moeilijke tijd.
J Kokken
J Kokken
2019-05-11
Prachtig zorgvilla