Villa Jacobahof

Wonen met zorg in een eigen appartement op een fantastische locatie in het centrum van Oostvoorne en daarbij alle zorg ontvangen die u nodig heeft? Jacobahof Zorgvilla huisvest in totaal 20 wooneenheden in een kleinschalige luxe verzorgingshuis voor senioren. In de villa bevinden zich tevens behaaglijke en luxe gemeenschappelijke ruimtes zoals de salon met haard.

Wonen zoals thuis, waar zorg altijd dichtbij is

De 8 grote appartementen en 12 studio’s bieden veel privacy en hebben een eigen badkamer met toilet en kitchenette met inbouwkoelkast. Ieder appartement beschikt bovendien over een aparte slaapkamer en één zelfs over een eigen achteringang. Er is gebruik gemaakt van deuren die in de wanden schuiven, grote raampartijen en vloerverwarming voor optimaal wooncomfort. Alle wooneenheden zijn levensloopbestendig en per lift bereikbaar. Iedere woning kan worden ingericht met eigen meubilair, waardoor het direct voelt als thuis.

24-Uurs zorg

Wij bieden 24 uur per dag een totaal pakket van lichte huishoudelijke en persoonlijke ondersteuning tot aan intensieve verpleeghuiszorg. De maaltijden worden dagelijks vers gemaakt in onze gezellige woonkeuken.

Plezier beleven

Iedere bewoner heeft een heel leven achter zich. Wij proberen dit leven en de daarbij behorende beleving zo goed als het kan intact te houden. Daarom organiseren we in huis vele activiteiten en bezoeken we met de bewoners evenementen en leuke attracties. De bewoners genieten hier volop van en wij genieten als we de bewoners zien lachen en zij oprecht plezier beleven.