Particuliere zorginstellingen

Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie

Op oudere leeftijd wilt u juist uw comfortabele levensstijl, waaraan u gewend bent, blijven behouden. Particuliere zorginstellingen kunnen u hierin voorzien. Jacobahof is een particuliere zorginstelling waar persoonlijke zorg en comfort centraal staat.

U leeft in een woonomgeving die uw individuele levensstijl en gewoonten  respecteert. Wij vertellen u graag over alle voordelen van particuliere zorginstellingen.

In onze kleinschalige particuliere zorginstelling kunt u wonen met privacy en leven in ruime appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Wij beschikken over 18 appartementen waarvan 4 met balkon en 1 met eigen achteringang.

U woont zoals thuis met de geruststellende gedachte dat alle nodige zorg en verpleging voorhanden is. In onze particuliere zorginstelling staan de individuele behoeften van de bewoners  voorop.

Mogelijkheden bespreken

Kosten particuliere thuiszorg

De kosten van particuliere thuiszorg kunnen zeer variëren. Niet alle particuliere zorginstellingen hanteren dezelfde prijzen. Wat geldt voor de meeste particuliere zorginstellingen is dat er een persoonlijke indicatie moet zijn om er te kunnen wonen. Onze bewoners hebben een indicatie voor particuliere woonzorg met een Zorg Zwaarte Pakket (ZZP) van 4 of hoger. Via het  Persoons Gebonden Budget (PGB) wordt de zorgcomponent door u ingekocht bij Jacobahof Zorgvilla.

Afhankelijk van de ligging en grootte van uw appartement betaalt u per maand een vaste eigen bijdrage voor huisvesting en service. Dat kan al vanaf € 1750,- per maand. Ook bent u van harte welkom om met uw partner bij onze particuliere zorginstelling te komen wonen.

Hiervoor berekenen wij een maandelijkse toeslag. Wanneer u vragen heeft over de kosten voor onze particuliere thuiszorg kunt u contact met ons opnemen. Wij lichten dit graag voor u toe.

 

Informatie particuliere zorginstellingen

De kracht van onze particuliere zorginstelling Jacobahof ligt in het bieden van maatwerk aan onze bewoners.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Contact opnemen