Particuliere zorginstellingen Zuid-Holland

Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie

Op oudere leeftijd wilt u juist uw comfortabele levensstijl, waaraan u gewend bent, blijven behouden. U wilt daarnaast ook niet te ver van familie en vrienden gaan wonnen. Particuliere zorginstellingen in Zuid-holland kunnen u hierin helpen. Jacobahof in Oostvoorne is een particuliere zorginstelling waar persoonlijke zorg en comfort centraal staat.

U leeft in een woonomgeving die uw individuele levensstijl en gewoonten  respecteert. Wij vertellen u graag over alle voordelen van particuliere zorginstellingen in de regio Zuid-Holland. Jacobahof is gelezen op de prachtige Zuid-Hollandse eilanden. Deze Particuliere zorginstelling in Zuid-holland breng rust, comfort en een prachtige natuur bij elkaar voor ultiem leefgenot.

In onze kleinschalige particuliere zorginstelling kunt u wonen met privacy en leven in ruime appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Wij beschikken over 18 appartementen waarvan 4 met balkon en 1 met eigen achteringang.

U woont zoals thuis met de geruststellende gedachte dat alle nodige zorg en verpleging voorhanden is. In onze particuliere zorginstelling staan de individuele behoeften van de bewoners voorop.

Mogelijkheden bespreken

Kosten particuliere thuiszorg

De kosten van particuliere thuiszorg kunnen zeer variëren. Niet alle particuliere zorginstellingen hanteren dezelfde prijzen. Wat geldt voor de meeste particuliere zorginstellingen is dat er een persoonlijke indicatie moet zijn om er te kunnen wonen. Onze bewoners hebben een indicatie voor particuliere woonzorg met een Zorg Zwaarte Pakket (ZZP) van 4 of hoger. Via het  Persoons Gebonden Budget (PGB) wordt de zorgcomponent door u ingekocht bij Jacobahof Zorgvilla.

Afhankelijk van de ligging en grootte van uw appartement betaalt u per maand een vaste eigen bijdrage voor huisvesting en service. Dat kan al vanaf € 1750,- per maand. Ook bent u van harte welkom om met uw partner bij onze particuliere zorginstelling te komen wonen. Voor meer financiële informatie kunt u terecht op onze pagina financiën.

Hiervoor berekenen wij een maandelijkse toeslag. Wanneer u vragen heeft over de kosten voor onze particuliere thuiszorg kunt u contact met ons opnemen. Wij lichten dit graag voor u toe.

Informatie particuliere zorginstellingen in Zuid-Holland

De kracht van onze particuliere zorginstelling Jacobahof ligt in het bieden van maatwerk aan onze bewoners.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Contact opnemen

Bewoner meneer jacobahof zorgvilla oostvoorne
Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie

Chris Peters
Chris Peters
2021-12-25
Zo zou zorg overal moeten zijn! verdienen ouderen
Monique Van Rooijen
Monique Van Rooijen
2020-08-19
Zo blij met en trots op het personeel van de Jacobshof. Mijn oma van 96 jaar wordt hier supergoed verzorgd. Echt complimenten zeker in deze moeilijke tijd.
J Kokken
J Kokken
2019-05-11
Prachtig zorgvilla