Particuliere woonzorg

dansende bewoner met medewerker jacobahof

Jacobahof Zorgvilla biedt kwalitatief hoogwaardige particuliere woonzorg in Oostvoorne, onder de rook van Rotterdam. U bent zich op dit moment aan het oriënteren op particuliere woonzorg of particuliere ouderenzorg.

Deze vraag of behoefte komt meestal niet gepland of gewenst. Het kan lastig zijn om een geschikt alternatief te vinden voor de huidige woonsituatie. Wij helpen u graag in uw oriëntatieproces en laten zien hoe warm en prettig het kan zijn om te kiezen voor particuliere woonzorg.

Wilt u graag direct persoonlijk contact? Dan kunt u bellen naar: 0181 – 809 950 of u vult het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

 

 

Hoe ziet particuliere woonzorg bij Jacobahof er uit?

Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zoveel mogelijk hun ´normale´ levensstijl kunnen behouden. Maar dan wel in een prettige en huiselijke omgeving, met extra zorg of verpleging. In Jacobahof Zorgvilla kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag rekenen op verzorging door onze professionele en betrokken medewerkers.

Wij stimuleren gezelligheid door elkaars gezelschap op te zoeken in de mooie salon en we organiseren leuke en creatieve activiteiten als hier behoefte aan is. Heeft u juist behoefte aan privacy, dan kunt u dit altijd opzoeken in uw eigen appartement. De keukenbrigade zorgt de hele dag door voor verse, heerlijke maaltijden. Desgewenst halen wij de kapper of pedicure naar Jacobahof toe.

Met particuliere woonzorg bij Jacobahof zal het u aan niets ontbreken. Op onze website vindt u een prachtige sfeerimpressie.

 

Meer informatie particulier verpleeghuis Rotterdam

lunch jacobahof oostvoorne

Bent u op zoek naar een particulier verpleeghuis in de omgeving van Rotterdam? Wonen in een eigen appartement met alle zorg en aandacht die u nodig heeft. In uw eigen vertrouwde omgeving of juist lekker dichtbij de kinderen. Komt u in aanmerking voor een woning in een particulier verpleeghuis Rotterdam? Het is goed om te weten dat u een ZorgZwaartePakket (ZZP) indicatie nodig heeft, minimaal ZZP 4.

Meer informatie hierover kunt u vinden op onze pagina Vergoedingen & Tarieven.

Verder informeren wij u graag persoonlijk over de mogelijkheden in ons particulier verpleeghuis Rotterdam: Jacobahof Zorgvilla.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Contact opnemen

 

Bewoner meneer jacobahof zorgvilla oostvoorne
Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie
Foto bewoonster particuliere zorg jacobahof