Particuliere verzorgingshuizen

Heeft u een indicatie voor een verpleeghuis? Dan kunt u er ook voor kiezen om een particuliere verzorgingshuis in te gaan. Jacobahof Zorgvilla’s is een van de meest luxe particuliere verzorgingshuizen in de regio Zuid-Holland. In ons particuliere verpleeghuis staan integriteit, respect en persoonlijke aandacht met stip op nummer één. Omdat wij onze ouderen zowel binnen als buiten willen laten genieten van hun oude dag, hechten wij veel waarde aan de omgeving van ons verzorgingshuis. Dit is dan ook een van de grootste voordelen van ons verzorgingshuis.

Informatiepakket aanvragen

In welke omgeving ligt particulier verzorgingshuis Jacobahof ?

Jacobahof ligt in de plaats Oostvoorne hierdoor ligt De Ruy op loopafstand van Landgoed Mildenburg. Een rijke bos omgeving waar we met de bewoners kunnen genieten van de natuur. Hierdoor kunnen de bewoners onder begeleiding het bos in om even te genieten van de natuur en alles te vergeten. Het is ontzettend belangrijk dat onze ouderen ook in de omgeving van ons particulier verzorgingshuis kunnen genieten van de natuur en de rust die er heerst. Vandaar dat wij de ouderen ook regelmatig meenemen het bos in om even lekker te genieten van de omgeving en de natuur.

In het dorp Oostvoorne kunnen de bewoners genieten van prachtige, goed geconserveerde ruïnes en reconstructies van het Middeleeuwse Mottenkasteel de Burcht van Voorne. Daarnaast kent het dorp verschillende leuke winkelstraatjes waar dorpsgenoten elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Hierdoor is een dagje naar het dorp een leuke en gezellige bezigheid van de bewoner van het verzorgingshuis Jacobahof.

bewoners en medewerkers jacobahof op stap in het bos

Wij hanteren kleinschalige zorg, wat inhoudt dat wij zorg veel persoonlijker kunnen maken dan grote zorginstellingen. Wij zijn niet afhankelijk van standaard zorgprogramma’s maar stemmen persoonlijke zorg samen met u af.

Ons team met vaste medewerkers is uitermate hoog gekwalificeerd en staat voor u klaar om de zorg te bieden die u verdient. Ons particuliere verzorgingshuis geeft u gedurende 24 uur per dag verzorging.

Team medewerkers verpleeghuis Jacobahof

Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt. Wij gaan daarom met u in gesprek om een persoonlijk zorgplan op te stellen.

 

 

Waarom kiezen voor particuliere verzorgingshuizen?

Particuliere verzorgingshuizen bieden wonen, zorg en dienstverlening voor mensen met een zorgbehoefte die niet langer zelfstandig kunnen of willen wonen. Jacobahof speelt in op deze behoefte. Wij staan met een gespecialiseerd zorgteam voor u klaar en bieden een eigen appartement met volop privacy en de zorg die u nodig heeft. Het grootste verschil tussen een reguliere en particuliere verzorgingshuis is dat bij een particuliere verzorgingshuis veel meer aandacht is voor de bewoners. Verder kunt u ervoor kiezen om een mooi appartement te bewonen en goed verzorgd te worden. Bij ons komt u niets te kort. Zo nemen wij alle zorgen uit handen en regelen wij alle randzaken. Waardoor de ouderen optimaal van hun dagen kunnen genieten.

Jacobahof particulier verzorgingshuis is gevestigd in een kleinschalige luxe zorgvilla gelegen op  een fantastische locatie in het centrum van Oostvoorne. De 18 zelfstandige appartementen zijn ruim van opzet waarvan een aantal geschikt is voor bewoning met echtparen.

 

Informatie particulier verzorgingshuis Jacobahof

In ons particuliere verzorgingshuis  zorgen wij er dagelijks voor dat het u aan niets ontbreekt. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en alle mogelijkheden die ons particulier zorghotel biedt. Kijkt u voor een impressie op de pagina Villa Jacobahof. Mocht u meer informatie willen over zorgvilla Jacobahof, neem dan contact met ons op.

Wij informeren u uitgebreid en helpen u bij uw vragen.

Persoonlijk contact

 

Bewoner meneer jacobahof zorgvilla oostvoorne
Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie
Foto bewoonster particuliere zorg jacobahof