Particuliere verpleeghuizen

Jacobahof is een van de meest luxe particuliere verpleeghuizen uit de regio Zuid-Holland. Wij zien particuliere en daarmee persoonlijke zorg als onze passie. Bij ons staat integriteit, respect en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Onze zorgvilla is vergeleken met andere particuliere verpleeghuizen kleinschalig opgezet, waardoor wij zorg op een persoonlijke manier kunnen aanbieden.

Wanneer u zoekt naar particuliere verpleeghuizen met de beste zorg bent u bij Jacobahof Zorgvilla aan het juiste adres! Heeft u een indicatie voor een verzorgingshuis (ZZP4 of hoger), en bent u benieuwd wat particuliere verpleeghuizen u kunnen bieden? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Jacobahof particuliere verpleeghuizen

Jacobahof Zorgvilla is een particulier verpleeghuis waar persoonlijke zorg, comfort én een huiselijke omgeving goed op elkaar zijn afgestemd. Wij willen onze bewoners het gevoel geven dat ze thuis zijn.

Wij doen er alles aan om dit gevoel te creëren en te behouden. Persoonlijke aandacht en een persoonlijk afgestemd zorgplan zijn hier onder andere onderdeel van. Wij staan met een gespecialiseerd zorgteam 24 uur per dag voor u klaar.

 

 

Als een van de meest luxueuze particuliere verpleeghuizen uit Zuid-Holland en omgeving, stellen wij hoge eisen aan de woonomgeving. Appartementen met volop privacy, comfort en de zorg die u nodig heeft. De 18 zelfstandige appartementen zijn ruim van opzet waarvan een aantal geschikt zijn voor bewoning met echtparen.

Onze zorgvilla is kleinschalig opgezet, waardoor wij ten opzichte van andere particuliere verpleeghuizen zorg op een veel persoonlijkere manier kunnen aanbieden. Bij ons bent u niet afhankelijk van een standaard zorgplan of vaste rondes, wij gaan samen in gesprek om de beste zorg te kunnen leveren.

 

Wat ook een bekend aspect is van particuliere verpleeghuizen is dat zij ook veel aandacht schenken aan persoonlijk vermaak van bewoners. Jacobahof organiseert regelmatig uitjes en heeft een wisselend activiteitenprogramma waar vrijblijvend aan kan worden deelgenomen. Daarnaast beschikken wij over een luxe bibliotheek waar u in alle rust kunt lezen.

 

Vragen over particuliere verpleeghuizen?

Heeft u nog specifieke vragen? Wilt u bijvoorbeeld graag informatie of advies over het wonen in Jacobahof, een van de meeste luxe particuliere verpleeghuizen in Nederland? Onze medewerkers staan u graag te woord over de mogelijkheden. In ons particulier verpleeghuis zorgen wij er dagelijks voor dat het u aan niets ontbreekt.

Wij informeren u graag over de voordelen van het wonen in een dergelijk verpleeghuis. U kunt ten allen tijde contact met ons opnemen.

 

Voor een antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met mw. drs. T. (Tessa) Corduwener.

Neem contact op

Bewoner meneer jacobahof zorgvilla oostvoorne
Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie

Chris Peters
Chris Peters
2021-12-25
Zo zou zorg overal moeten zijn! verdienen ouderen
Monique Van Rooijen
Monique Van Rooijen
2020-08-19
Zo blij met en trots op het personeel van de Jacobshof. Mijn oma van 96 jaar wordt hier supergoed verzorgd. Echt complimenten zeker in deze moeilijke tijd.
J Kokken
J Kokken
2019-05-11
Prachtig zorgvilla