Particuliere ouderenzorg

 

Verjaardag bewoners JacobahofZorgvilla Jacobahof in Oostvoorne biedt particuliere ouderenzorg aan senioren die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Met een klein vast team professionele zorgverleners zullen wij er voor u zijn met de grootst mogelijke aandacht en respect. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen even goed wordt behandeld. Iedere bewoner van Jacobahof krijgt alle aandacht die hij of zij nodig heeft. Binnen Jacobahof komt niemand iets te kort.

De particuliere zorg voor ouderen die wij bieden is kleinschalig van opzet en persoonlijke benadering staat bij ons voorop. We bieden 24 uur per dag verzorging, waar liefdevolle aandacht en respect onze kernwaarden zijn. Doormiddel van de 24 uur per dag verzorging kunnen onze bewoners gerust en zonder zorgen hun dag en nacht leven.

Particuliere ouderenzorg Jacobahof

De particuliere ouderenzorg wordt uitgevoerd in een zorghotel. Vanuit de gezamenlijke woonkamer krijgen we de seizoenen in het dorpse volop mee. Een plek waar u kunt wonen zoals thuis, maar waar zorg altijd dichtbij is.We streven continu naar de voortzetting van het wooncomfort dat u gewend bent door het realiseren van fijne wooneenheden in een luxe villa. Hierdoor zullen de bewoners alles krijgen wat hun hartje begeert.

U kunt genieten van uw privacy in uw eigen, zelfstandige wooneenheid en daarnaast kunt u gebruikmaken van een sfeervol gemeenschappelijk huis. Wij hebben veel variatie in wooneenheden, wij staan u graag te woord over alle appartementen.

We streven ernaar om de overgang van het riant wonen in de thuissituatie naar de particuliere ouderenzorg zo klein mogelijk te houden. Liefdevolle persoonlijke aandacht is wat u bij ons kunt verwachten. Daarom is het bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van onze particuliere ouderenzorg als echtpaar.

Wanneer de één wel zorg nodig heeft en de ander niet, dan is dat ook mogelijk. Samen met u bespreken wij een persoonlijk zorgplan afgestemd op uw wensen.

 

Informatie over particuliere ouderenzorg

De particuliere ouderenzorg die wij bieden is voor ouderen die een indicatie hebben voor een verpleeghuis met een Zorg Zwaarte Pakket (ZZP) van 4 of hoger. Via het Persoons Gebonden Budget (PGB) wordt de zorgcomponent door u ingekocht bij Jacobahof Zorgvilla.

De kosten voor onze particuliere ouderenzorg zijn afhankelijk van de ligging en de grootte van uw appartement. U betaald per maand een vaste eigen bijdrage voor huisvesting en service. Voor een concrete prijs kunt u contact met ons opnemen. We bespreken dan uw wensen en onze mogelijkheden.

Persoonlijk contact

Bewoner meneer jacobahof zorgvilla oostvoorne
Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie

Chris Peters
Chris Peters
2021-12-25
Zo zou zorg overal moeten zijn! verdienen ouderen
Monique Van Rooijen
Monique Van Rooijen
2020-08-19
Zo blij met en trots op het personeel van de Jacobshof. Mijn oma van 96 jaar wordt hier supergoed verzorgd. Echt complimenten zeker in deze moeilijke tijd.
J Kokken
J Kokken
2019-05-11
Prachtig zorgvilla