Particuliere bejaardenzorg

Bewoonster jacobahof particulier verzorgingstehuisAls u zoekt naar kleinschalige particuliere bejaardenzorg, dan bent u bij Jacobahof Zorgvilla op het juiste adres. Rust, vertrouwen en warme zorg zijn een van onze belangrijkste kernwaarden.

Ruime appartementen waar het u aan niets ontbreekt, gezellige en knusse gemeenschappelijke ruimtes en elke dag verse maaltijden verzorgt door onze eigen kok. Wonen in Jacobahof is ook voor u mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat particuliere ouderzorgen zo bijzonder maakt is de persoonlijke aandacht die wij onze bewoners kunnen geven. Wij werken op een geheel andere wijze dan de grootschalige verzorgingstehuizen.

Wij stemmen op elke bewoner een zorgplan op maat af en zijn daarom niet afhankelijk van standaard rondes. Daarnaast is de gezelligheid van ons huis uniek.

 

Kennismaken met Jacobahof

Exclusieve particuliere ouderenzorg

dansende bewoner met medewerker jacobahofOnze zorgvilla biedt exclusieve bejaardenzorg in de breedste zin van het woord. Niet alleen onze exclusieve zorgverlening maakt ons uniek en bijzonder. Onze grote appartementen zijn ruim opgezet met grote ramen waardoor het er licht is.

Er is vloerverwarming aanwezig en het sanitair is ruim en luxe. Particuliere bejaardenzorg betekent bij ons ruimte, rust en luxe. Wonen zoals thuis met de beste woonzorg die u zich kunt wensen.

Ons team van zorgprofessionals staat dag en nacht voor u klaar. Bij ons betekent particuliere bejaardenzorg wonen zonder zorgen. Op het gebied van wonen, zorg en persoonlijke verzorging heeft u geen omkijken.

Wij zorgen ervoor dat u zich fijn voelt bij ons thuis. Exclusieve bejaardenzorg betekent ook voor ons veel persoonlijke aandacht. U kunt ons altijd te allen tijde raadplegen. Wij hanteren namelijk geen vaste standaard rondes zoals u helaas in de grote verzorgingstehuizen terug ziet.

Wij staan voor u klaar op de momenten dat u dat wenst.

 

Mogelijkheden bespreken

Wij vinden het belangrijk dat een ieder die graag in een warm, veilig en kleinschalig huis wilt wonen, gebruik kan maken van exclusieve bejaardenzorg. Wij hanteren een zorgindicatie van ZZP 4 en hoger. Wilt u graag weten of u in aanmerking komt voor particuliere bejaardenzorg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 0181-809950.

Wij heten u van harte welkom bij Jacobahof Zorgvilla, een van de meest luxe verzorgingshuizen van Nederland!

Bewoner meneer jacobahof zorgvilla oostvoorne
Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie
Foto bewoonster particuliere zorg jacobahof