Particulier zorghotel

Een particulier zorghotel waar u het gevoel heeft dat u thuis bent, waar respect, privacy en eigen regie belangrijke punten zijn. We staan met een enthousiast, bedreven en deskundig team voor u klaar.

Jacobahof is met zijn 18 appartementen een kleinschalig zorghotel voor senioren met een indicatie van ZZP4 of hoger. Wij informeren u graag over alle faciliteiten en mogelijkheden van Jacobahof Zorgvilla’s.

Het is fijn als u kunt leven in de comfortabele levensstijl die u gewend bent. Geen veranderingen, maar juist het behouden van uw eigen levensstijl. In ons particulier zorghotel bieden wij de mogelijkheid om daarvan te genieten.

U wordt gerespecteerd en ons particulier zorghotel wordt uw thuis. Alle verpleging die u nodig heeft is voor handen. Uw individuele behoeften staan voorop en samen met u zorgen wij ervoor dat u kunt genieten.

Verjaardag bewoners Jacobahof lunch jacobahof oostvoorne bewoners en medewerkers jacobahof op stap in het bos Kokende medewerker jacobahof

Particulier zorghotel Jacobahof in beeld

Jacobahof is een kleinschalige particuliere zorginstelling met 18 ruime appartementen die van alle luxe zijn voorzien. De appartementen zijn verschillend in grootte maar zijn allen voorzien van vloerverwarming en een luxe badkamer. Wij willen wonen zo huiselijk en herkenbaar mogelijk maken. Wij beschikken, naast de appartementen, over ruime en mooi ingerichte gemeenschappelijke ruimtes zoals een mooie salon en uitgebreide bibliotheek.

Wonen voor ouderen in een particulier verpleeghuis is zorgeloos wonen met veel persoonlijke aandacht. Dat betekent een kleinschalige woonvorm waar een ieder zijn of haar eigen plekje heeft. We bieden diverse mogelijkheden.

Zo kunt u alleen bij ons wonen, maar bieden we ook de mogelijkheid om samen met uw partner bij ons te wonen. Zo kunt u toch nog heerlijk samen zijn, maar wordt alle zorg uit handen genomen.

Uw wensen staan centraal en wij komen met passende oplossingen. We vinden het belangrijk dat de familie er nauw bij betrokken is en dat de bewoners daardoor uitstekend geholpen kunnen worden.

 

Wensen bespreken

bewoners jacobahof zorghotel

U kunt in ons particulier zorghotel terecht vanaf Zorg Zwaarte Pakket (ZZP) van 4 of hoger. Via het Persoons Gebonden Budget (PGB) wordt de zorgcomponent door u ingekocht bij Jacobahof Zorgvilla. Voor ons particulier zorghotel betaalt u per maand een vaste eigen bijdrage voor de huisvesting en de service. De kosten van een appartement zijn afhankelijk van de ligging en de grootte van het appartement waar u gebruik van gaat maken.

 

Informatie particulier zorghotel Jacobahof

Ons particulier zorghotel staat graag voor u klaar. Maatwerk, persoonlijke benadering, respect, privacy en eigen regie staan bij ons hoog in het vaandel. Voor het bespreken van de mogelijkheden en meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Bewoner meneer jacobahof zorgvilla oostvoorne
Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie
Foto bewoonster particuliere zorg jacobahof