Particulier verzorgingshuis

Jacobahof zorgvilla is een bijzonder particulier verzorgingshuis in Oostvoorne. Eind 2011 opende Jacobahof haar deuren en maakt het sindsdien mogelijk voor ouderen om in een huiselijke omgeving zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. In het particuliere verzorgingshuis wordt extra zorg en aandacht gegeven waar dit nodig en gewenst is. Het concept is bijzonder te noemen.

Hoogwaardige zorg in combinatie met zelfstandig wonen

De afgelopen jaren hebben we aantoonbaar bewezen dat de bewoners altijd centraal staan, de kwaliteit gewaarborgd is en dat hoogwaardige zorg in combinatie met zelfstandig wonen betaalbaar kan zijn. Voor meer info omtrent de kosten verwijzen we u graag door naar onze pagina over de kosten in de particuliere thuiszorg.

In ons particulier verzorgingshuis Jacobahof streven we er naar zo veel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen en interesses van de bewoners. De zorg, aandacht en verzorging wordt als zeer liefdevol en betrokken ervaren. Jacobahof Zorgvilla is een prachtig en warm particulier verzorgingshuis.

Wilt u meer informatie? Voor uzelf of misschien voor een naast familielid. Neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Persoonlijk contact

Wanneer kom ik in aanmerking voor een particulier verzorgingshuis?

Woont u (of een naast familielid) op dit moment zelfstandig, maar is dit niet langer wenselijk of mogelijk omdat er extra zorg nodig is? Dan raden wij u aan om eens navraag te doen of u in aanmerking komt voor een woning in een particulier verzorgingshuis. Als u de overgang van de thuissituatie naar het wonen in een woon- en zorgvoorziening zo klein mogelijk wilt houden, dan kan dit voor u een prima oplossing zijn.

Onze bewoners hebben minimaal een ZorgZwaartePakket (ZZP) 4 indicatie voor verpleeghuiszorg. Deze indicatie is een voorwaarde om huisvesting en zorg toegewezen te kunnen krijgen. Via het Persoons Gebonden Budget (PGB) wordt de benodigde extra zorg vervolgens ingekocht bij Jacobahof Zorgvilla.

Het is dus niet zo dat u in een particulier verzorgingshuis een hogere eigen bijdrage zou moeten betalen voor zorg dan in een regulier verpleeghuis. De regelgeving is voor verschillende woon- en zorgvoorzieningen gelijk. U betaalt bij ons een maandelijks bedrag voor huisvesting en service. De kosten zijn afhankelijk van de ligging en grootte van de wooneenheid.

Particulier verzorgingshuis in Zuid-Holland

Bewoonster jacobahof particulier verzorgingstehuisJacobahof Zorgvilla biedt particuliere zorg voor ouderen in een huiselijke en warme omgeving. Een hoogwaardig alternatief als het reguliere verpleeghuis u niet aanspreekt.

Wij bieden in onze mooie villa in Oostvoorne het volgende aan onze bewoners:

  • Kleinschalig zelfstandig wonen
  • Particuliere ouderenzorg, 24 uur per dag
  • Onze service is afgestemd op uw persoonlijke behoefte
  • Warmte, gezelschap en betrokkenheid

Wordt u één van onze nieuwe bewoners?

Mogelijkheden bespreken

Bewoner meneer jacobahof zorgvilla oostvoorne
Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie

Chris Peters
Chris Peters
2021-12-25
Zo zou zorg overal moeten zijn! verdienen ouderen
Monique Van Rooijen
Monique Van Rooijen
2020-08-19
Zo blij met en trots op het personeel van de Jacobshof. Mijn oma van 96 jaar wordt hier supergoed verzorgd. Echt complimenten zeker in deze moeilijke tijd.
J Kokken
J Kokken
2019-05-11
Prachtig zorgvilla