Particulier verpleeghuis

Op een fantastische locatie in het plaatsje Oostvoorne in Zuid Holland is particulier verpleeghuis Jacobahof gevestigd. Hier kunt u zelfstandig riant wonen in een eigen appartement met daarbij alle zorg en aandacht die u nodig heeft.

In particulier verpleeghuis Jacobahof zijn 18 wooneenheden gehuisvest, variërend in grootte en luxe. De salon met open haard en de bibliotheek worden gebruikt als gemeenschappelijke ruimtes. Hier zoeken we elkaars gezelschap op en organiseren we activiteiten. Bent u op zoek naar een particulier verpleeghuis waar integriteit, respect en persoonlijke aandacht voorop staan? Dan heeft u dit gevonden in Jacobahof Zorgvilla.

Neemt u gerust contact met ons op, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Mogelijkheden bespreken

Warmte en aandacht bij Jacobahof

Bij particulier verpleeghuis Jacobahof werken we met een team van ongeveer 30 deskundige en betrokken medewerkers. Wij streven er met elkaar altijd naar de beste en de fijnste zorg te verlenen aan onze bewoners. Maar we vinden het net zo belangrijk dat het serviceniveau hoog is.

Team medewerkers verpleeghuis Jacobahof

Ons doel is dat u zich thuis voelt in ons particulier verpleeghuis. Vergeleken met andere particuliere verpleeghuizen is Jacobahof kleinschalig opgezet.

Op die manier houden we de sfeer en de ruimtes huiselijk en warm. Ook zorgen we er op deze manier voor dat zorg en service op een hele persoonlijke manier aangeboden wordt.

Directeur drs. Tessa Corduwener verwoordde het tijdens een uitzending bij Omroep Max als volgt:

“Volgens ons is het een kwestie van keuzes maken en doen wat je doet met liefde en overtuiging. Als team streven wij ernaar de beste zorg te geven, waarbij rust, vertrouwen en kleinschaligheid de boventoon voeren.”

Particulier verpleeghuis in Zuid Holland

Bent u voor zichzelf of voor een naast familielid een keuze aan het maken voor een van de particuliere verpleeghuizen in Zuid Holland? Kijk dan vooral even verder op onze website voor alle informatie. Wilt u liever persoonlijk contact en uitleg? Dat is natuurlijk mogelijk.

U kunt bellen naar 0181-809950, wij vertellen u dan graag alles over de woningen en onze unieke zorg en service in particulier verzorgingshuis Jacobahof in Zuid Holland. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen we contact met u op.

Persoonlijk contact

Bewoner meneer jacobahof zorgvilla oostvoorne
Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie
Foto bewoonster particuliere zorg jacobahof