bewoner en medewerker Jacobahof oostvoorne

Particulier bejaardenhuis

Particulier bejaardenhuis Jacobahof in Oostvoorne, Zuid Holland  biedt woonzorg aan senioren die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Ons particuliere bejaardenhuis is kleinschalig opgezet waardoor wij de  zorg op een persoonlijke manier kunnen aanbieden.

Particulier zorghotel

Wij werken met een hoog gekwalificeerd  zorgteam. Het  team bestaat uit 22 vaste medewerkers die  speciaal voor ons particuliere bejaardenhuis zijn geselecteerd  om u uitstekend van dienst te kunnen zijn.

Ons particuliere bejaardenhuis biedt  24 uur per dag verzorging waarbij  liefdevolle aandacht en respect belangrijke kernwaarden zijn.

Persoonlijk contact

 

 

Particuliere zorg uitgevoerd in een zorghotel

De particuliere ouderenzorg wordt uitgevoerd in een zorghotel. Vanuit de gezamenlijke woonkamer krijgen we de seizoenen in het dorpse volop mee. Een plek waar u kunt wonen zoals thuis, maar waar zorg altijd dichtbij is.We streven continu naar de voortzetting van het wooncomfort dat u gewend bent door het realiseren van fijne wooneenheden in een luxe villa.

U kunt genieten van uw privacy in uw eigen, zelfstandige wooneenheid en daarnaast kunt u gebruikmaken van een sfeervol gemeenschappelijk huis. Wij hebben veel variatie in wooneenheden, wij staan u graag te woord over alle appartementen.

Particuliere ouderenzorg

We streven ernaar om de overgang van het riant wonen in de thuissituatie naar de particuliere ouderenzorg zo klein mogelijk te houden. Liefdevolle persoonlijke aandacht is wat u bij ons kunt verwachten. Daarom is het bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van onze particuliere ouderenzorg als echtpaar.

Wanneer de één wel zorg nodig heeft en de ander niet, dan is dat ook mogelijk. Samen met u bespreken wij een persoonlijk zorgplan afgestemd op uw wensen.

 

Particuliere bejaardenhuizen bieden zorg naar welzijnsbehoefte!

Jacobahof Zorgvilla biedt een hoogwaardig  alternatief voor wie het reguliere verpleeghuis niet aanspreekt. Met een totaalpakket bieden wij kleinschalig wonen, zorg en service die wordt afgestemd op uw persoonlijke welzijnsbehoefte.

Ons particuliere verpleeghuis geeft u de zorg die u nodig heeft en biedt u onder andere de volgende service:

  • Coördinatie van uw zorg.
  • Uitgebreide maaltijdvoorziening: drie maaltijden per dag, bereid met dagverse producten.
  • Wasservice: wassen, drogen en strijken van uw wasgoed.
  • Activiteitenprogramma afgestemd op uw interesse en mogelijkheden.
  • Onderhoud van de buitenruimtes.
  • Het schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimtes.
  • Koffie en thee, ook voor uw visite.
  • Inboedel – en aansprakelijkheidsverzekering.
  • Gemeentelijke heffingen.
  • Administratie rondom uw zorg.

 

bewoners en medewerkers Jacobahof op stap in het bos

 

Informatie particuliere verpleeghuizen

Ons particuliere verpleeghuis Jacobahof Zorgvilla  is aangesloten bij de branchevereniging  NeVeP, de Nederlandse vereniging van Particuliere woon- en/of zorgvoorzieningen.  Dit  betekent voor u als bewoner  woonzorg op sterrenniveau met het geruststellende gevoel dat persoonlijke zorg en service altijd dichtbij is.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen, wij informeren u graag!

 

Vrijblijvend contact