Over ons

Familiaire en professionele zorgorganisatie

Jacobahof Zorgvilla is een kleine professionele woon-zorgorganisatie en heeft als doelstelling hoogwaardige diensten, service en zorg te verlenen aan senioren. Familiaire huiszorg van hoog niveau, dichtbij maar met respect voor de eigen invulling die ouderen aan hun leven willen geven.

Zowel bewoners met een kleine zorgvraag als bewoners met een intensieve zorgbehoefte voelen zich thuis. Misschien wel omdat we de tijd nemen om ons echt te verdiepen in hun gewoonten, wensen en behoeften.

Onze organisatie kunnen we beschrijven met de vijf kernwaarden die bij ons centraal staan: Persoonlijk, Respect, Betrokkenheid, Vertrouwen en Liefdevol.

Professioneel team

Onze medewerkers zijn warm en betrokken en werken vanuit een servicegerichte instelling. Niet aangestuurd door een grote organisatie, maar persoonlijk, op de locatie, waar we zichtbaar en aanspreekbaar zijn.

Ons team bestaat uit 32 professionele medewerkers en zorgt er dagelijks door dat het u aan niets ontbreekt. Naast kwalitatief uitmuntende zorg ontvangt u een hoog serviceniveau. Uw vraag is nooit te veel.

Jacobahof Zorgvilla wordt geleid door Locatiemanager Brenda van der Werf en door oprichter en directeur mevrouw drs. Tessa Corduwener.

Bewoner meneer jacobahof zorgvilla oostvoorne
Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie

Chris Peters
Chris Peters
2021-12-25
Zo zou zorg overal moeten zijn! verdienen ouderen
Monique Van Rooijen
Monique Van Rooijen
2020-08-19
Zo blij met en trots op het personeel van de Jacobshof. Mijn oma van 96 jaar wordt hier supergoed verzorgd. Echt complimenten zeker in deze moeilijke tijd.
J Kokken
J Kokken
2019-05-11
Prachtig zorgvilla