personeel jacobahof

Over ons

Onze organisatie

Jacobahof zorgvilla is een kleine professionele woon-zorgorganisatie onder leiding van oprichter en directeur mw. drs. Tessa Corduwener. Zij is tevens  directrice van woon-zorg organisatie Berckendael.

 

“Jacobahof heeft als doelstelling hoogwaardige diensten, service en zorg te verlenen aan senioren. Familiaire huiszorg van hoog niveau, dichtbij maar met respect voor de eigen invulling die ouderen aan hun leven willen geven. Onze medewerkers zijn warm en betrokken en werken vanuit een servicegerichte instelling. Niet aangestuurd door een grote organisatie, maar persoonlijk, op de locatie. Hier zijn wij zichtbaar en aanspreekbaar”.

 

 

Medewerkers

Ons team, dat ondertussen bestaat uit 37 medewerkers, zorgt dagelijks dat het u aan niets ontbreekt. Uiteraard staan we voor kwalitatief uitmuntende zorg, maar even zo belangrijk is ons hoge serviceniveau. Geen vraag is ons te veel. Zowel bewoners met een kleine zorgvraag als bewoners met een intensieve zorgbehoefte, voelen zich bij ons thuis. Misschien wel omdat we de tijd nemen om ons echt te verdiepen in de gewoonten, wensen en behoeften van onze bewoners.

 

bewoner en verzorgsters     kok particuliere zorg
Achtergrond: Karin Hammer, verzorgende                              Lucienne van Dillen: Kok
Voorgrond: Rita v.d. Bor, verzorgende

 

directrice tessa corduwener

drs. Tessa Corduwener

Directeur

mirjam voogd

Mirjam Voogd

Locatiemanager

locatiemanager@jacobahof.nl