Luxe verzorgingshuizen

Het aanbod van luxe verzorgingshuizen in Nederland is gering.  Jacobahof zorgvilla in Oostvoorne is als een van de weinige particuliere professionele verzorgingstehuizen gericht op exclusieve ouderenzorg. Bij ons waant u zich in een warme en gezellige zorgvilla waar het u aan niets zal ontbreken. Kleinschalig wonen net zoals thuis. Wij vertellen u graag meer.

Locatie luxe zorgvilla jacobahofWie komt wonen in Jacobahof Zorgvilla zal dag en nacht ervaren hoe het is om in een van de meest luxe verzorgingstehuizen van Nederland te wonen. 24 uur per dag zorgprofessionals aanwezig die niet afhankelijk zijn van standaard rondes.

Wonen in Jacobahof betekent persoonlijke aandacht en zorg met een glimlach. Een fijn gevoel waardoor u zich altijd thuis voelt, dat is waar wij te allen tijde voor gaan.

Een kleinschalige zorgvilla met zeer uitgebreide appartementen en voorzien van alle gemakken, dat is wonen bij Jacobahof. Met een gezellige woonkamer en keuken met eigen kok, betekent wonen in luxe verzorgingshuizen dat u woont zonder zorgen. Ons team van ruim 20 zorgprofessionals staat altijd voor u klaar.

Wij heten u graag van harte welkom!

Informatie aanvragen

Exclusieve ouderenzorg

bewoners jacobahof zorghotelVoor particuliere, warme en professionele zorg is Jacobahof de zorgvilla bij uitstek. Wij zijn als een van de meest exclusieve en luxe verzorgingshuizen kleinschalig, wij hebben namelijk maar 18 wooneenheden.

Bij ons gelden geen vaste rondes waardoor u op het moment dat u dat wenst een zorgprofessional kunt inschakelen. Met een zorgplan op maat zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Zorg aangepast op uw behoeften, wij vinden dat een zeer belangrijk onderdeel van onze exclusieve ouderenzorg.

Gelegen in Oostvoorne bedrijven wij al geruime tijd onze zorgvilla met veel zorg en passie. Wij zijn een kleine organisatie waardoor we continue onze zorg kunnen aanpassen naar de wensen van onze bewoners. Dit heeft ertoe geresulteerd dat onze bewoners erg tevreden zijn over ons huidige zorgaanbod. Als een van de luxe verzorgingshuizen van Nederland zijn wij daar natuurlijk erg trots op. Exclusieve ouderenzorg bij Jacobahof Zorgvilla is mogelijk met een zorgindicatie van ZZP4 en hoger.

Wij staan uiteraard voor u klaar als u hier vragen over heeft. Wilt u graag meer informatie over het wonen in luxe verzorgingshuizen? Neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen

Bewoner meneer jacobahof zorgvilla oostvoorne
Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie
Foto bewoonster particuliere zorg jacobahof