19

Kwaliteit

Jacobahof Zorgvilla is aangesloten bij de branchevereniging SPOT. Wonen in Jacobahof Zorgvilla verzekert u als bewoner van warmte en comfort, individuele ondersteuning en het geruststellende gevoel dat u op eigen wijze kunt blijven genieten van het leven.

 

Integriteit, respect en persoonlijke aandacht staan volgens SPOT en Jacobahof Zorgvilla nadrukkelijk centraal in de omgang met elkaar.

 

RI&E

Wilt u meer weten over het resultaat van de RI&E? Bekijk dan nu de  uitslag van onze risico-inventarisatie en -evaluatie 2017

 

Stichting HKZ

De stichting Harmonisatie Kwaliteitskeurmerken in de Zorgsector, kortweg Stichting HKZ, is een kwaliteitsinstituut. Zij stellen kwaliteitsnormen op voor een groot aantal branches in Zorg en Welzijn. Dat doen zij samen met een groot aantal deskundigen vanuit zorgverzekeraars, patiëntenorganisaties en zorgaanbieders die hun input leveren. SPOT verricht screenings bij haar leden met als doelstelling dat zij het ISO/HKZ-certificaat behalen. U kunt onze inhoudelijke HKZ rapportage hier inzien.

 

Privacy

Voor alle afbeeldingen op de website of anderszins gepubliceerd is toestemming verkregen van onze bewoners. Dupliceren van de foto’s is echter nadrukkelijk niet toegestaan.

a

b