Kwalitatieve zorg

Kwalitatieve zorg binnen onze zorgvilla

Jacobahof Zorgvilla is aangesloten bij de branchevereniging SPOT.

Wonen in Jacobahof verzekert u als bewoner van warmte en comfort, individuele ondersteuning en het geruststellende gevoel dat u op eigen wijze kunt blijven genieten van het leven. Integriteit, respect en persoonlijke aandacht staan volgens SPOT en Jacobahof Zorgvilla centraal in de omgang met elkaar.

Kwaliteitsverslagen

Wilt u meer weten over de beoogde en behaalde kwaliteit?

Bekijk hier het Kwaliteitsverslag 2020

Bekijk hier het Kwaliteitsverslag 2019

Risico inventarisatie en evaluatie

Wilt u meet weten over het resultaat van de RI&E? Bekijk dan de uitkomsten van onze risico-inventarisatie en evaluatie 2017.

Bekijk hier het verslag

HKZ

De stichting Harmonisatie Kwaliteitskeurmerken in de zorgsector, kortweg stichting HKZ, is een kwaliteitsinstituut. Zij stellen kwaliteitsnormen op voor een groot aantal branches in Zorg en Welzijn. Dat doen ze samen met een groot aantal deskundigen vanuit zorgverzekeraars, patiëntenorganisaties en zorgaanbieders die hun input leveren. SPOT verricht screenings bij haar leden met als doelstelling dat zij het ISO/HKZ-certificaat behalen. U kunt onze inhoudelijke HKZ rapportage hier inzien.

Bekijk hier het verslag

Privacy

Voor alle afbeeldingen op de website of anderszins gepubliceerd is toestemming verkregen van onze bewoners. Dupliceren van de foto’s is echter nadrukkelijk niet toegestaan. Indien wij constateren dat de foto’s op deze website en in welke vorm dan ook worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van onze directeur, zullen wij direct juridische maatregelen treffen. De hiermee gemoeide kosten worden op de overtreder verhaald.

Privacy – AVG

Ons privacy reglement in het kader van de AVG wetgeving vindt u hier.

Bekijk privacy ervaring

Bewoner meneer jacobahof zorgvilla oostvoorne
Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie
Foto bewoonster particuliere zorg jacobahof