Kosten particuliere thuiszorg

Heeft u een indicatie voor een verzorgingshuis en bent u benieuwd naar de kosten van particuliere thuiszorg? Bij Jacobahof staan wij met een speciaal team van verzorgenden en verpleegkundigen voor u klaar! Onze zorgvilla’s bieden een compleet pakket met wonen, 24-uurs zorg en service. Wij bieden hét alternatief voor de kosten van particuliere thuiszorg. Benieuwd naar de kosten van particuliere thuiszorg in de zorgvilla’s van Jacobahof?

Neem contact op

De zorgvilla’s van Jacobahof bieden hét alternatief voor particuliere thuiszorg kosten

Een speciaal team van verzorgenden en verpleegkundigen staat klaar om voor u de thuiszorg te verzorgen. Afhankelijk van de zorg die u inkoopt zullen de kosten van particuliere thuiszorg sterk kunnen verschillen.

Met uw indicatie voor een verzorgings- of verpleeghuis kunt u met een Persoonsgebonden Budget de volgende zorg inkopen:

  • Huishoudelijke verzorging (HV)
  • Persoonlijke verzorging (PV)
  • Individuele Begeleiding (IB)
  • Verpleging (VP)

Bij Jacobahof Zorgvilla’s bieden wij persoonlijke zorg, met respect voor de cliënt. Ons team voelt zich verantwoordelijk voor de best mogelijke zorg en service.

bewoonster particuliere bejaardenzorg

Betaalbare ouderenzorg

Kleinschalige ouderenzorg moet betaalbaar zijn. Daarom bieden wij diverse woonzorg-pakketten die op maat worden afgestemd op uw persoonlijke situatie. Jacobahof Zorgvilla’s bieden een goed alternatief voor de kosten van particuliere thuiszorg. Benieuwd naar de zorg van Jacobahof Zorgvilla’s? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vragen over de kosten van dit alternatief op particuliere thuiszorg?

Heeft u nog specifieke vragen over de kosten, of wilt u meer informatie? Wij staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden en het kostenplaatje. Voor een antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 0181 – 809 950.

Jacobahof Zorgvilla’s bieden hét alternatief voor de kosten van particuliere thuiszorg!

Neem contact op

Bewoner meneer jacobahof zorgvilla oostvoorne
Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie

Chris Peters
Chris Peters
2021-12-25
Zo zou zorg overal moeten zijn! verdienen ouderen
Monique Van Rooijen
Monique Van Rooijen
2020-08-19
Zo blij met en trots op het personeel van de Jacobshof. Mijn oma van 96 jaar wordt hier supergoed verzorgd. Echt complimenten zeker in deze moeilijke tijd.
J Kokken
J Kokken
2019-05-11
Prachtig zorgvilla