Voor diverse vaste (nacht)diensten zijn wij per 1 april 2022 (of zoveel eerder als mogelijk) op zoek naar nieuwe collega’s:

  • Verzorgenden IG, niveau 3 M/V (bij voorkeur 24-32 uur)
  • Verpleegkundigen (bij voorkeur 24-32 uur)

Jacobahof Zorgvilla staat in het hart van Oostvoorne en is hét alternatief voor wie intensieve zorg nodig heeft, maar het reguliere verzorgings- of verpleeghuis niet aanspreekt. Wij bieden onze bewoners verschillende zorg in verschillende zwaarte, variërend van lichte ondersteuning tot intensieve PG-zorg. Dankzij de uitstekende zorg van jou en de collega’s staat een hoge standaard van medische kwaliteit en service voor onze bewoners voorop.

Functiebeschrijving

Jouw werkdag is elke dag anders, want als verpleegkundige of verzorgende IG beweeg je mee met de zorgvragen van onze bewoners. Jouw zorghart ligt bij onze bewoners en je voelt goed aan wat zij zelf kunnen en graag willen. Om het beste uit jezelf en onze bewoners te halen werk je nauw samen met andere zorg- en dienstverleners, vrijwilligers en de familie.

Wij bieden

Een fijne en gezellige werksfeer waarbij we graag investeren in jouw ontwikkeling.  Je krijgt ruim de tijd voor persoonlijke zorg en liefdevolle aandacht voor onze bewoners. Verder kun jij rekenen op:

  • een werkplek waar respect voor elkaar en een gezamenlijk gedragen visie en beleid de boventoon voeren;
  • een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket;
  • de gelegenheid om opleidingen te volgen;
  • ruimte voor initiatieven en ontwikkeling;
  • meeloopdag om de sfeer te proeven;
  • en niet te vergeten: fijne collega’s!

Informatie en sollicitatie

Ben jij die  flexibele teamplayer met de benodigde diploma’s en bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg? Ben je goed in je werk én zoek je een werkplek waar dat gezien en gewaardeerd wordt? Dan ben jij degene die we zoeken. Stuur dan zo snel mogelijk maar uiterlijk vóór 7 maart 2022 je CV met motivatiebrief naar manager@jacobahof.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Nicole Bierhuizen, manager Jacobahof Zorgvilla, via T: 06 – 29 23 70 19. We kijken uit naar je reactie!