Kleinschalige zorg

Jacobahof, een zeer gerenommeerde zorgvilla in Zuid-Holland, staat bekend om zijn kleinschalige zorg. Kleinschalige zorg betekent persoonlijk, integer en met veel aandacht. Bij ons bent u niet een van de velen, bij ons bent u een bewoner die wij met alle liefde en zorg zo goed mogelijk willen verzorgen. Wij zien zorg op maat als een passie. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Wat is kleinschalige zorg?

Kleinschalige zorg is een kleinschalige vorm van wonen, waarbij de nadruk ligt op intensieve zorg en ondersteuning aan de bewoners. Wat kleinschalige zorg zo bijzonder maakt, is dat een huiselijke omgeving en herkenbaarheid hoog in het vaandel staan. Alles zo veel mogelijk lijkend op de oude situatie.

Wij willen het voor u graag laten voelen als een echt thuis. Onze appartementen zijn daarom zeer luxe ingericht. Onze zorgvilla bestaat uit 15 ruime en luxe appartementen. De luxe appartementen zijn voorzien van grote raampartijen waardoor er veel licht ontstaat en hebben ruime badkamers en vloerverwarming. Er bestaan tevens appartementen voor echtparen. Daarnaast beschikt Jacobahof over zeer uitgebreide en luxe gemeenschappelijke ruimtes zoals een bibliotheek en salon met openhaard.

Bewoonster verzorgingstehuis Jacobahof

Persoonlijke aandacht is een belangrijk onderdeel van onze kleinschalige zorg. Door de kleinschalige opzet van onze zorgvilla bent u bij ons altijd omgeven door professionele zorgverleners. Wij zijn niet afhankelijk van standaard rondes maar stemmen zorg persoonlijk met u af. Wij zijn een woon-zorgorganisatie waar 24-uurs zorg wordt geboden. Zo heeft u altijd hulp bij de hand, wanneer u dat wilt.

Zorgvilla Zuid-Holland

Wij zijn gevestigd met onze zorgvilla in Oostvoorne, Zuid-Holland. Iedereen kan gebruikmaken van kleinschalige zorg. Dit betekent dus dat u, waar u ook vandaan komt, altijd gebruik kunt maken van onze familiaire kleinschalige zorg. Onze zorgvilla in Zuid-Holland staat open voor iedereen die een ZZP4 of hoger heeft. Door middel van deze indicatie kan er met een Persoons Gebonden Budget bij ons zorg worden ingekocht.

Bewoner meneer jacobahof zorgvilla oostvoorne

Wilt u graag meer informatie over kleinschalige zorg en de daarbij horende gemakken van een zorgvilla in Zuid-Holland? Laat u dan informeren en adviseren door onze medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0181 – 809 950 en per e-mail te bereiken via info@jacobahof.nl.

Wij zijn u graag van dienst!

Bewoner meneer jacobahof zorgvilla oostvoorne
Bewoonster particuliere zorginstelling Jacobahof aan de koffie
Foto bewoonster particuliere zorg jacobahof