Voor de vaste nachtdiensten zijn wij per 1 oktober 2020 (of zoveel eerder als mogelijk) op zoek naar een nieuwe collega:

Verzorgende IG, niveau 3 M/V (24-32 uur).

Ben jij die enthousiaste, flexibele teamplayer met een diploma en ervaring in de ouderenzorg? Ben je goed in je werk? En zoek je een plek, waar dat gezien en gewaardeerd wordt? Dan ben jij degene die we zoeken!

Jacobahof Zorgvilla biedt een hoogwaardig alternatief voor wie intensieve zorg nodig heeft, maar het reguliere verzorgings- of verpleeghuis niet aanspreekt. Vanuit de visie ‘familiaire zorg’ spannen onze professionele medewerkers zich dagelijks met hart en ziel in voor de best mogelijke zorg!

Functiebeschrijving

Als lid van ons zorgteam beantwoord je zorgvragen van onze bewoners. Deze vragen variëren van lichte somatiek tot intensieve PG problematiek. In onze Zorgvilla staat dan ook een hoge standaard van medische kwaliteit en service voorop. Daarom is het een vereiste om het beste uit onze bewoners én jezelf te willen halen.

Wij bieden

  • een werkplek waar respect voor elkaar en een gezamenlijk gedragen visie en beleid de boventoon voeren;
  • een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket;
  • de gelegenheid om opleidingen te volgen;
  • de mogelijkheid om in deeltijd te werken.

Informatie en sollicitatie

Is dit een functie voor jou? Stuur dan vóór 14 september 2020 je CV met motivatiebrief naar manager@jacobahof.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Debby van den Hoogenband, Manager Zorg & Beleid, via T: 06 – 53 56 85 91. We kijken uit naar je reactie!