Ben jij een ervaren, betrokken leidinggevende die hart heeft voor liefdevolle ouderenzorg? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Onze toekomstige locatiemanager:

  • is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en geeft leiding aan het team binnen de kwalitatieve kaders en op de indicaties van de te leveren zorg;
  • houdt zich bezig met de uitwerking en uitvoering van het beleid;
  • heeft gedegen kennis en ervaring met vraagstukken rondom PGB, zorgfinanciering, HKZ en materiële dossiercontroles;
  • heeft kennis van roostering en personeels- en ziekteverzuimbeleid en zorgt voor een goede samenwerking met de Specialist Ouderengeneeskunde en andere disciplines;
  • is naar buiten toe het aanspreekpunt en gezicht voor de familie;
  • is iemand die aanstuurt met bezieling.

Wie zijn wij

Jacobahof Zorgvilla biedt een hoogwaardig alternatief voor wie intensieve zorg nodig heeft, maar het reguliere verzorgings- of verpleeghuis niet aanspreekt. Vanuit de visie ‘familiaire zorg’ spannen onze professionele medewerkers zich dagelijks met hart en ziel in voor de best mogelijke zorg!

Wij bieden

Naast leuke collega’s en een afwisselende baan, bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden met de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Het betreft een functie in FGW 55 en valt binnen de CAO Verpleeghuizen.

Klik hier voor de uitgebreide vacature tekst.

Informatie en sollicitatie

Stuur je CV met motivatiebrief (uiterlijk vóór 3 januari 2020) naar info@jacobahof.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa Corduwener, directeur. Zij is op werkdagen te bereiken via tel. 0181 – 809 950.